KARŠTA
ĮMANTRI
2 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS"
⅓ STIKLINĖS VANDENS
CUKRAUS PAGAL SKONĮ
½ STIKLINĖS PIENO
1 ŠAUKŠTELIS ŽIBUOKLIŲ SIRUPO ARBA ½ ŠAUKŠTELIO VANILĖS ESENCIJOS PASIRINKTINAI
1 ŠAUKŠTELIS TARKUOTO JUODOJO ŠOKOLADOCUKRINĖMS ŽIBUOKLĖMS:
ŽIBUOKLIŲ ŽIEDŲ
1 KIAUŠINIO BALTYMAS
1 ŠAUKŠTELIS ROŽIŲ VANDENS (PASIRINKTINAI)
2 ŠAUKŠTELIAI CUKRAUS
Žibuoklės:
(paruoškite bent valanda anksčiau)
Suplakite kiaušinio baltymą su rožių vandeniu, patepkite gėles šiuo mišiniu naudodami teptuką, apibarstykite cukrumi ir išdžiovinkite (galima orkaitėje).
Užplikykite kavą mėgstamiausiu būdu. Įpilkite į ją sirupo ar esencijos, jei norite. Pašildykite pieną ir pagaminkite iš jo putų. Putas uždėkite ant kavos, o ant jų viršaus išdėliokite žibuoklių kompoziciją. Pabarstykite trintu šokoladu.