<ATGAL Į PERŽIŪRĄ

ŽIBUOKLĖ

hotdrink-icon.pngKARŠTA clock-icon.png ĮMANTRI

INGREDIENTAI:

2 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS"
⅓ STIKLINĖS VANDENS
CUKRAUS PAGAL SKONĮ
½ STIKLINĖS PIENO
1 ŠAUKŠTELIS ŽIBUOKLIŲ SIRUPO ARBA ½ ŠAUKŠTELIO VANILĖS ESENCIJOS PASIRINKTINAI
1 ŠAUKŠTELIS TARKUOTO JUODOJO ŠOKOLADO

CUKRINĖMS ŽIBUOKLĖMS:

ŽIBUOKLIŲ ŽIEDŲ
1 KIAUŠINIO BALTYMAS
1 ŠAUKŠTELIS ROŽIŲ VANDENS (PASIRINKTINAI)
2 ŠAUKŠTELIAI CUKRAUS

 

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

RUOŠIMAS:

Žibuoklės:

(paruoškite bent valanda anksčiau)

Suplakite kiaušinio baltymą su rožių vandeniu, patepkite gėles šiuo mišiniu naudodami teptuką, apibarstykite cukrumi ir išdžiovinkite (galima orkaitėje).

Užplikykite kavą mėgstamiausiu būdu. Įpilkite į ją sirupo ar esencijos, jei norite. Pašildykite pieną ir pagaminkite iš jo putų. Putas uždėkite ant kavos, o ant jų viršaus išdėliokite žibuoklių kompoziciją. Pabarstykite trintu šokoladu.

KITI JACOBS RECEPTAI

KARIBŲ PIRATAI

KARŠTA VANILINĖ KAVA

KAVA „3 SPALVOS“