< ATGAL Į PERŽIŪRĄ

TREŠNIŲ SODAS

hotdrink-icon.pngKARŠTA clock-icon.png ĮMANTRI

INGREDIENTAI:

2 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS“
75 ML VANDENS
RIKOTOS SŪRIS 
PLAKTA GRIETINĖLĖ 
3 ŠAUKŠTAI MILTELINIO CUKRAUS 
SAUJA PRISIRPUSIŲ TREŠNIŲ 
3 LEDO KUBELIAI 
KAKAVOS PAPUOŠTI

 

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

RUOŠIMAS:

Užšaldykite ledo kubelių. Paruoškite kavą. Su plakikliu sumaišykite plaktą grietinėlę, rikotos sūrį, miltelinį cukrų ir kavą. Maišytuve susmulkite ledo kubelius ir šviežias trešnes (1–2 palikite papuošti). Uogų ir ledukų tyre išklokite stiklinės dugną. Ant viršaus uždėkite kavos kremo. Papuoškite trešnėmis ir pabarstykite kakava. 

KITI JACOBS RECEPTAI

DIDŽIOJI VYŠNIA

DRYŽUOTA KAVA

EGZOTIŠKA AITRIŲJŲ PAPRIKŲ