atgal į peržiūrą

TRAŠKI LATĖ

  • KARŠTA
  • ĮMANTRI
INGREDIENTAI:

2 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS KRÖNUNG"
½ STIKLINĖS VANDENS
¾ STIKLINĖS PIENO
2 ŠAUKŠTELIAI RIEŠUTŲ SIRUPO
CUKRUS (PASIRINKTINAI)

GLAJUS:
1 STIKLINĖ RIEŠUTŲ (GALI BŪTI GABALIUKAI, NEKAPOTI)
1 ŠAUKŠTAS MEDAUS
1 ŠAUKŠTELIS TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS"
1 ŠAUKŠTAS VANDENS
3 ŠAUKŠTAI CUKRAUS

RUOŠIMAS

Glajus:
Ištirpinkite kavą vandenyje, pasaldinkite medumi ir cukrumi. Viską sumaišykite ir pašildykite prikaistuvyje, kol ištirps cukrus. Suberkite riešutus taip, kad panirtų į masę. Išėmę riešutus, išdėliokite ant kepimo skardos ir kepkite apie 15 minučių iki 300 °C įkaitintoje orkaitėje, kai kada juos apversdami. Išėmę, palikite atvėsti.

Šiek tiek pašildykite pieną. Suplakite pieną iki tirštų putų. Užplikykite kavą kavinuke ir pagardinkite sirupu. Sumaišykite kavą ir dalį pieno. 
Išpilstykite gėrimą į paruoštas stiklines. Uždėkite ant viršaus likusią pieno putą ir pabarstykite glazūruotais riešutais.

Kiti Jacobs receptai