atgal į peržiūrą

STEBUKLAS, MEDUS IR APELSINAS

  • KARŠTA
  • PAPRASTA
INGREDIENTAI:

2 ŠAUKŠTELIAI MALTOS KAVOS „JACOBS KRÖNUNG"
½ STIKLINĖS VANDENS
½ STIKLINĖS TARKUOTOS APELSINO ŽIEVELĖS
SAUJELĖ GELTONŲJŲ SLYVŲ
3 ŠAUKŠTAI MEDAUS
APELSINŲ LIKERIO
ANYŽIAI
IMBIERAS

KUMINAS

RUOŠIMAS

Išimkite slyvų kauliukus ir apkepinkite slyvas keptuvėje. Įdėkite apelsino žievelės, medaus ir prieskonių. Sutrinkite iki vientisos masės.
Ištirpinkite kavą verdančiame vandenyje. Pagardinkite vaisių mase, šlakeliu likerio ir gerai išmaišykite.
Gėrimą patiekite šiltą.

 

Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

Kiti Jacobs receptai