< ATGAL Į PERŽIŪRĄ

SMĖLIO SPALVOS KAVA

hotdrink-icon.pngKARŠTA clock-icon.png ĮMANTRI

INGREDIENTAI:

3 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS CRONAT GOLD"
½ STIKLINĖS PIENO
8 ŠAUKŠTAI MASKARPONĖS
½ JUODOJO ŠOKOLADO PLYTELĖS
½ BALTOJO ŠOKOLADO PLYTELĖS
ŠAUKŠTAS IRISŲ SKONIO LEDŲ
KARAMELIZUOTO CUKRAUS GABALIUKAI

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

RUOŠIMAS:

Skirtingos rūšies šokoladą ištirpinkite atskirai karšto vandens vonelėse. Į kiekvieną įdėkite po 4 šaukštus maskarponės ir išmaišykite iki vientisos masės. 
Stiklinės dugną išklokite iš pradžių tamsiu, o paskui šviesiu sluoksniu.  
Kavą ištirpinkite karštame piene, pasaldinkite pagal skonį. Išpilstykite į stiklines. Viršuje uždėkite šaukštą ledų. Galima papuošti karamelės gabaliukais.

KITI JACOBS RECEPTAI

ŽIBUOKLĖ

ŽIEMIŠKAS APELSINAS

ŽIEMOS ENERGIJA