KARŠTA
ĮMANTRI
1 ŠAUKŠTELIS TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS KRÖNUNG"
3 ŠAUKŠTELIAI MALTOS KAVOS „JACOBS KRÖNUNG"
¾ STIKLINĖS VANDENS
5–6 DIDELĖS SLYVOS
SAUJA VYŠNIŲ
1 PERSIKAS
IMBIERO GABALIUKAS
1 ŠAUKŠTAS RUDOJO CUKRAUS
1 ŠAUKŠTELIS CINAMONO
½ ŠAUKŠTELIO TARKUOTO MUSKATO
ŽIUPSNELIS KARDAMONO
2 ŠAUKŠTELIAI SVIESTO
ŠAUKŠTAS VANILINIŲ LEDŲ
Išimkite uogų kauliukus ir supjaustykite vaisius vidutinio dydžio gabalėliais.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, įberkite cukraus, prieskonių ir 1 šaukštelį tirpiosios kavos. Į karštą masę suberkite smulkiai supjaustytą imbierą, paskui vaisių gabalėlius.
Kepkite, kol viskas suminkštės ir karamelizuosis.
Maltą kavą užplikykite kavinuke. Perpilkite į stiklinę, įdėkite ledų ir užpilkite slyvų padažu.