Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Suplėšykite prancūziškus ragelius į nedidelius gabaliukus ir išdėliokite mažame (apie 500 ml), karščiui atspariame kepimo inde.
Įberkite cukrų į prikaistuvį (arba į keptuvę), užpilkite kava ir atsargiai vis sukdami indą virkite ant vidutinės ugnies, kol cukrus ištirps. Karamelizuokite cukrų ir kavą, kol ims virti. Nemaišykite, luktelkite, kol pasikeis kavos konsistencija (apie 3–5 min.).
Sumažinkite ugnį ir visą laiką plakdami šluotele, pilkite grietinę. Paskui įpilkite pieno ir romo (arba burbono). Visi susiformavę gumulėliai ištirps dėl temperatūros, todėl sumaišykite masę iki vientisos konsistencijos. Tada energingai maišydami supilkite suplaktus kiaušinius ir nukelkite prikaistuvį nuo ugnies.
Užpilkite masę ant prancūziškų ragelių ir palaukite 10 minučių, kad masė geriau įsigertų. Pašaukite kepimo indą su prancūziškais rageliais į orkaitę 20 minučių.
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.