< ATGAL Į PERŽIŪRĄ

RIEŠUTŲ TORTAS SU LATE

hotdrink-icon.pngKARŠTA clock-icon.png ĮMANTRI

INGREDIENTAI:

2 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS"
175 G SVIESTO
175 G CUKRAUS
65 G KAPOTŲ GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ
3 DIDELI KIAUŠINIAI
175 G MILTŲ
1 ŠAUKŠTELIS KEPIMO MILTELIŲ

KREMAS:
2 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS"
1 PAKELIS SVIESTO
400 G MILTELINIO CUKRAUS
60 G KAPOTŲ GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ
1 ŠAUKŠTELIS RIEŠUTŲ LIKERIO

PAPUOŠTI:
RIEŠUTŲ PUSELĖS, ŠOKOLADO DROŽLĖS, KAVOS PUPELĖS ŠOKOLADE, RIEŠUTŲ SIRUPAS (PASIRINKTINAI)

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

RUOŠIMAS:

Pagrindas:
Sutrinkite sviestą su cukrumi iki purios masės. Įdėkite paplaktų kiaušinių ir lėtai pilkite į sviesto masę.
Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir maišydami sukrėskite į sviesto masę. Ištirpinkite kavą šaukšte vandens ir įpilkite į masę.
Įberkite kapotų riešutų. Padalinkite masę į dvi gofruotas kepimo formas. Kepkite iki 180 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.  
  

Kremas:
Sutrinkite sviestą lėtai įmaišydami cukrų.  Ištirpinkite kavą vandens šaukšte ir įpilkite likerio. Įpilkite į sviesto masę.Įberkite riešutų.

Atvėsintus pagrindus pertepkite kremu. Palikite kremo aptepti torto kraštus ir viršų. Papuoškite savo nuožiūra.

 Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

KITI JACOBS RECEPTAI

MAŽA ROŽINĖ

MIŠKO KAVA

MIŠKO LAUKYMĖ'