KARŠTA
ĮMANTRI
2 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS"
175 G SVIESTO
175 G CUKRAUS
65 G KAPOTŲ GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ
3 DIDELI KIAUŠINIAI
175 G MILTŲ
1 ŠAUKŠTELIS KEPIMO MILTELIŲ
KREMAS:
2 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS"
1 PAKELIS SVIESTO
400 G MILTELINIO CUKRAUS
60 G KAPOTŲ GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ
1 ŠAUKŠTELIS RIEŠUTŲ LIKERIO
PAPUOŠTI:
RIEŠUTŲ PUSELĖS, ŠOKOLADO DROŽLĖS, KAVOS PUPELĖS ŠOKOLADE, RIEŠUTŲ SIRUPAS (PASIRINKTINAI)
Pagrindas:
Sutrinkite sviestą su cukrumi iki purios masės. Įdėkite paplaktų kiaušinių ir lėtai pilkite į sviesto masę.
Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir maišydami sukrėskite į sviesto masę. Ištirpinkite kavą šaukšte vandens ir įpilkite į masę.
Įberkite kapotų riešutų. Padalinkite masę į dvi gofruotas kepimo formas. Kepkite iki 180 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.
Kremas:
Sutrinkite sviestą lėtai įmaišydami cukrų. Ištirpinkite kavą vandens šaukšte ir įpilkite likerio. Įpilkite į sviesto masę.Įberkite riešutų.
Atvėsintus pagrindus pertepkite kremu. Palikite kremo aptepti torto kraštus ir viršų. Papuoškite savo nuožiūra.
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.