< ATGAL Į PERŽIŪRĄ

RAUDONA RAUDONA KAVA

hotdrink-icon.pngKARŠTA clock-icon.png PAPRASTA

INGREDIENTAI:

3 ŠAUKŠTELIAI MALTOS KAVOS „JACOBS KRÖNUNG"
¾ STIKLINĖS VANDENS
DVI SAUJOS RAUDONŲ UOGŲ (SERBENTŲ, AVIEČIŲ, SLYVŲ)
¼ STIKLINĖS PORTVEINO
CUKRAUS PAGAL SKONĮ
2 ŠAUKŠTELIAI AVIEČIŲ SIRUPO
BISKVITINIAI SAUSAINIAI („DAMŲ PIRŠTELIAI")
PLAKTA GRIETINĖLĖ

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

RUOŠIMAS:

Uogas nuvalykite, supjaustykite didesnius vienetus ir apkepinkite keptuvėje su medumi. Kepdami palaipsniui supilkite portveiną.
Maišydami kepkite toliau. 
Kavą užplikykite kavinuke. Įpilkite sirupo ir pasaldinkite pagal skonį.
Patiekite su plakta grietinėle, sausainiais, užpilkite uogų tyrės.

Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

KITI JACOBS RECEPTAI

VANILINĖ KAVA

VYŠNIOS IR ROMAS

ŽAIBIŠKAI PARUOŠIAMA BRAŠKINĖ KAVA