atgal į peržiūrą

RAUDONA RAUDONA KAVA

  • KARŠTA
  • PAPRASTA
INGREDIENTAI:

3 ŠAUKŠTELIAI MALTOS KAVOS „JACOBS KRÖNUNG"
¾ STIKLINĖS VANDENS
DVI SAUJOS RAUDONŲ UOGŲ (SERBENTŲ, AVIEČIŲ, SLYVŲ)
¼ STIKLINĖS PORTVEINO
CUKRAUS PAGAL SKONĮ
2 ŠAUKŠTELIAI AVIEČIŲ SIRUPO
BISKVITINIAI SAUSAINIAI („DAMŲ PIRŠTELIAI")
PLAKTA GRIETINĖLĖ

RUOŠIMAS

Uogas nuvalykite, supjaustykite didesnius vienetus ir apkepinkite keptuvėje su medumi. Kepdami palaipsniui supilkite portveiną. Maišydami kepkite toliau. 
Kavą užplikykite kavinuke. Įpilkite sirupo ir pasaldinkite pagal skonį. Patiekite su plakta grietinėle, sausainiais, užpilkite uogų tyrės.

 

Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

Kiti Jacobs receptai