< ATGAL Į PERŽIŪRĄ

PRANCŪZIŠKAS PRISILIETIMAS

hotdrink-icon.pngKARŠTA clock-icon.png ĮMANTRI

INGREDIENTAI:

1 PAKUOTĖ SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS
¼ STIKLINĖS CUKRAUS
2 BALTYMAI

ĮDARAS:
3 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS"
2 BANANAI
SAUJA RAZINŲ (MIRKYTŲ)
KELETAS FIGŲ
SAUJA SMULKINTŲ RIEŠUTŲ
100 G MASKARPONĖS KREMO
4 ŠAUKŠTELIAI MILTELINIO CUKRAUS

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

RUOŠIMAS:

Supjaustykite tešlą kvadratėliais (6 cm kraštais).
Išmirkykite (galima alkoholyje) džiovintus vaisius. Sutrinkite bananus su maskarponės kremu, kava, cukrumi ir džiovintais vaisiais.
 
Ant kiekvieno kvadratėlio uždėkite šaukštą įdaro. Kraštus užspauskite. Aptepkite baltymu ir pabarstykite cukrumi. 
  Kepkite, kol paruduos.

KITI JACOBS RECEPTAI

MAŽA ROŽINĖ

NAKTIES GALIA

MIŠKO KAVA