KARŠTA
ĮMANTRI
2 ŠAUKŠTELIAI MALTOS KAVOS „JACOBS KRÖNUNG"
½ STIKLINĖS VANDENS
KAVOS IR ŠOKOLADO MASĖ:
2 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS"
½ SALDŽIOSIOS PLYTĖS
¾ STIKLINĖS RIEBIOS GRIETINĖLĖS
RIEŠUTŲ MASĖ:
¾ STIKLINĖS PLAKTOS GRIETINĖLĖS
2 ŠAUKŠTAI CUKRAUS
¼ STIKLINĖS KAPOTŲ ŽEMĖS RIEŠUTŲ
Kavos ir šokolado masė:
Ištirpinkite saldžiąją plytelę karšto vandens vonelėje. Įdėkite tirpiosios kavos. Prikaistuvyje pašildykite kavą ir maišydami perpilkite į ištirpintą šokoladą.
Leiskite masei kelias minutes atvėsti, paskui viską suplakite iki purios konsistencijos.
Riešutų masė:
Sutrinkite kapotus žemės riešutus iki vientisos masės. Jūsų riešutų sviestas jau paruoštas!
Sumaišykite plaktą grietinėlę su riešutų sviestu. Pagardinkite cukrumi. Išmaišykite.
Stiklinės dugną išklokite šokoladinio kremo sluoksniu, užpilkite užplikyta malta kava ir uždenkite žemės riešutų kremu. Papuoškite riešutais.