<ATGAL Į PERŽIŪRĄ

MIGDOLINĖ KAVA

hotdrink-icon.png KARŠTAclock-icon.png PAPRASTA

INGREDIENTAI:

3 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS CRONAT GOLD“ 
½ STIKLINĖS VANDENS
½ STIKLINĖS PIENO 
2 ŠAUKŠTAI MIGDOLŲ DROŽLIŲ
1 ŠAUKŠTELIS MIGDOLŲ SIRUPO 
3 AMARETO SKONIO SAUSAINIAI 
½ STIKLINĖS PLAKTOS GRIETINĖLĖS

 

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

RUOŠIMAS:

Migdolus paskrudinkite keptuvėje. Dalį paskrudintų migdolų sutrinkite su sausainiais. Sumaišykite su plakta grietinėle.  
Kavą užplikykite ir įpilkite pieno (arba migdolų pieno) bei sirupo. Išpilstykite į stiklines, įdėkite sausainių masės ir pabarstykite likusiomis paskrudintomis migdolų drožlėmis.

KITI JACOBS RECEPTAI

SLYVA IR KOMPANIJA

PONAS ŽEMĖS RIEŠUTAS

TIKRAS RIEŠUTĖLIS