atgal į peržiūrą

MIGDOLINĖ KAVA

  • KARŠTA
  • PAPRASTA
INGREDIENTAI:

3 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS CRONAT GOLD“ 
½ STIKLINĖS VANDENS
½ STIKLINĖS PIENO 
2 ŠAUKŠTAI MIGDOLŲ DROŽLIŲ
1 ŠAUKŠTELIS MIGDOLŲ SIRUPO 
3 AMARETO SKONIO SAUSAINIAI 
½ STIKLINĖS PLAKTOS GRIETINĖLĖS

RUOŠIMAS:

Migdolus paskrudinkite keptuvėje. Dalį paskrudintų migdolų sutrinkite su sausainiais. Sumaišykite su plakta grietinėle.  
Kavą užplikykite ir įpilkite pieno (arba migdolų pieno) bei sirupo. Išpilstykite į stiklines, įdėkite sausainių masės ir pabarstykite likusiomis paskrudintomis migdolų drožlėmis.

Kiti Jacobs receptai