< ATGAL Į PERŽIŪRĄ

MAŽA ROŽINĖ

hotdrink-icon.pngŠALTA clock-icon.png ĮMANTRI

INGREDIENTAI:

2 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS"

150 ML VANDENS

GRŪSTAS LEDAS

PLAKTA GRIETINĖLĖ

ROŽIŲ ŽIEDLAPIŲ UOGIENĖ

 

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

RUOŠIMAS:

Užplikykite kavą ir leiskite jai atvėsti. Stiklinės ar šampano taurės dugną išklokite rožių žiedlapių uogiene, kad susidarytų rožinis sluoksnis. Tada lėtai įpilkite kavos, įberkite grūsto ledo. Papuoškite plakta grietinėle ir rožių žiedlapiais (tiks cukruoti rožių žiedlapiai, kuriuos galite pagaminti taip: kiekvieną rožių žiedlapį panardinkite į plaktus baltymus, apvoliokite cukruje ir palikite vienai dienai išdžiūti).

KITI JACOBS RECEPTAI

HAVAJŲ ŽIEMA

IMBIERINĖ KAVA

IMBIERO BURTAI