atgal į peržiūrą

MAŽA ROŽINĖ

  • ŠALTA
  • ĮMANTRI
INGREDIENTAI:

2 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS"

150 ML VANDENS

GRŪSTAS LEDAS

PLAKTA GRIETINĖLĖ

ROŽIŲ ŽIEDLAPIŲ UOGIENĖ

RUOŠIMAS

Užplikykite kavą ir leiskite jai atvėsti. Stiklinės ar šampano taurės dugną išklokite rožių žiedlapių uogiene, kad susidarytų rožinis sluoksnis. Tada lėtai įpilkite kavos, įberkite grūsto ledo. Papuoškite plakta grietinėle ir rožių žiedlapiais (tiks cukruoti rožių žiedlapiai, kuriuos galite pagaminti taip: kiekvieną rožių žiedlapį panardinkite į plaktus baltymus, apvoliokite cukruje ir palikite vienai dienai išdžiūti).

Kiti Jacobs receptai