< ATGAL Į PERŽIŪRĄ

LIETUVIŠKA KAVA

hotdrink-icon.png ŠALTA clock-icon.png PAPRASTA

 

INGREDIENTAI:

2 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS“
75 ML VANDENS
250 G PRISIRPUSIŲ TREŠNIŲ 
30–45 ML ŠVIEŽIAI SPAUSTŲ APELSINŲ SULČIŲ 
KELIOS ŠAKELĖS ŠVIEŽIŲ ČIOBRELIŲ

 

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

RUOŠIMAS:

Paruoškite kavą. Trešnes nuplaukite, išimkite kauliukus. Trešnes, apelsinų sultis ir kavą suplakite plakikliu. Paruoštą gėrimą trumpam padėkite į šaldytuvą. Perpilkite į stiklines, papuoškite šviežių čiobrelių šakelėmis.

 

KITI JACOBS RECEPTAI

APELSINUKĖ

ARBŪZO KAVA

AUKSINIAI ABRIKOSAI