atgal į peržiūrą

LAUKINIAI AGRASTAI

  • KARŠTA
  • ĮMANTRI
INGREDIENTAI:

3 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS KRÖNUNG"
¾ STIKLINĖS VANDENS
1 ŠAUKŠTELIS JUODUOGIO ŠEIVAMEDŽIO SIRUPO
1 ŠAUKŠTELIS MEDAUS

KREMAS:
½ KG AGRASTŲ
½ STIKLINĖS VANDENS
¾ STIKLINĖS CUKRAUS
2 ŠAUKŠTAI JUODUOGIO ŠEIVAMEDŽIO SIRUPO
PLAKTA GRIETINĖLĖ

RUOŠIMAS

Kremas:
Nukarpykite agrastų kotelius. Įberkite uogas į puodą ir užpilkite vandeniu. Virkite berdami cukrų apie 15 minučių. Pagardinkite sirupu ir dar šiek tiek pavirkite maišydami. Palikite atvėsti (sutrinkite uogas, jeigu jos nesuvirė). Sumaišykite gautą masę su plakta grietinėle. 
Užplikykite kavą, kad išeitų ¾ stiklinės aromatingo gėrimo,  įpilkite sirupo ir pasaldinkite medumi. Patiekite su didele agrastų kremo pluta.

Kiti Jacobs receptai