KARŠTA
ĮMANTRI
3 ŠAUKŠTELIAI KAVOS „JACOBS"
¾ STIKLINĖS VANDENS
¼ STIKLINĖS KARŠTO VYNO (GALIMA PAGAMINTI PATIEMS AR ĮSIGYTI JAU PARUOŠTĄ VARTOTI)
SAUJA DŽIOVINTŲ VAISIŲ (RAZINŲ, SPANGUOLIŲ, VYŠNIŲ)
MEDAUS PAGAL SKONĮ
NAMINIS KARŠTAS VYNAS:
1 STIKLINĖ APELSINŲ SULČIŲ
2 ŠAUKŠTAI APELSINO ŽIEVELĖS
2 ŠAUKŠTELIAI CINAMONO
5 GVAZDIKĖLIAI
½ ŠAUKŠTELIO KVAPIŲJŲ PRIESKONIŲ MIŠINIO
½ ŠAUKŠTELIO KARDAMONO
½ VANILĖS LAZDELĖS
1 STIKLINĖ VYNUOGIŲ SULČIŲ
Naminio karšto vyno paruošimas:
Lėtai pašildykite karšto vyno ingredientus apie 15 minučių, bet neužvirkite. Jeigu reikia, nukoškite.
Vaisius užpilkite verdančiu vandeniu ir nusausinkite, tada sutrinkite su karštu vynu.
Užplikykite kavos mėgstamu būdu. Įpilkite vaisinio karšto vyno ir pasaldinkite medumi.
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.