< ATGAL Į PERŽIŪRĄ

SŪRIO PYRAGAS SU MOKA

hotdrink-icon.pngKARŠTA clock-icon.png ĮMANTRI

INGREDIENTAI:

PAGRINDAS:
1 PAKELIS SAUSAINIŲ
½ PAKELIO SVIESTO

KREMAS:
4 ŠAUKŠTAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS"
1 ŠAUKŠTAS VANDENS
ŽIUPSNELIS CINAMONO
1 KG KREMINĖS VARŠKĖS
1 IR ½ STIKLINĖS CUKRAUS
¼ STIKLINĖS MILTŲ
2 ŠAUKŠTELIAI VANILĖS EKSTRAKTO
4 KIAUŠINIAI
1 SALDŽIOJI PLYTELĖ

GLAISTAS:
½ PLYTELĖS BALTOJO ŠOKOLADO
3 ŠAUKŠTAI SVIESTO

PASIRINKTINAI:
KAVOS PUPELĖS ŠOKOLADE PAPUOŠTI

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

RUOŠIMAS:

Sutrupinkite sausainius. Maišykite juos su sviestu, kol gausite pakankamai vientisą masę.   
Kepimo formą (tinkamiausia – apvali) ištepkite sviestu. Jos dugną išklokite sausainių mase.  
Ištirpinkite kavą vandenyje, įberkite cinamono ir atidėkite į šalį. 
Karšto vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą. 
Dideliame inde sumaišykite varškę, cukrų, miltus ir vanilę. Įmuškite kiaušinius ir išmaišykite.
Gautą masę padalinkite į dvi dalis. Į vieną dalį įpilkite ištirpinto šokolado ir sumaišykite. Sukrėskite į kepimo formą.

Į kitą dalį įpilkite kavos gėrimo ir sumaišykite. Sukrėskite į kepimo formą ant pirmojo sluoksnio.    
Kepkite 250 °C temperatūroje apie 1 valandą. Atvėsintą sūrio pyragą galite dar padėti į šaldytuvą. 

Prieš patiekdami paruoškite šokoladinį glaistą. Šokoladą ir sviestą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Sūrio pyragą galite papuošti kavos pupelėmis šokolade.

KITI JACOBS RECEPTAI

NAKTIES GALIA

RIEŠUTŲ KAVA

RIEŠUTINIS KAPRIZAS