< ATGAL Į PERŽIŪRĄ

KINROŽĖS PUTĖSIAI

hotdrink-icon.pngKARŠTA clock-icon.png PAPRASTA

INGREDIENTAI:

2 ŠAUKŠTELIAI MALTOS KAVOS „JACOBS"
½ STIKLINĖS VANDENS
½ STIKLINĖS PIENO
4–5 CUKRUOTI KINROŽĖS ŽIEDLAPIAI
2 ŠAUKŠTELIAI KINROŽĖS MILTELIŲ (GALIMA ĮSIGYTI SPECIALIZUOTOSE PRIESKONIŲ PARDUOTUVĖSE ARBA GALIMA PAKEISTI TRINTA KINROŽIŲ ARBATA)

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

RUOŠIMAS:

Užplikykite kavos ir pasaldinkite pagal

SKONĮ. CUKRUOTUS KINROŽĖS ŽIEDLAPIUS UŽPILKITE VERDANČIU VANDENIU, KAD JIE KIEK SUMINKŠTĖTŲ IR IŠSISKLEISTŲ.
2–3 ŽIEDLAPIUS PADĖKITE ANT STIKLINĖS DUGNO IR UŽPILKITE KAVA. ATSKIRAI PAŠILDYKITE PIENĄ, ĮBERKITE KINROŽĖS
MILTELIŲ IR SUPLAKITE PIENO PLAKIKLIU. UŽDĖKITE PUTŲ ANT KAVOS. STIKLINĖS KRAŠTUS PAPUOŠKITE LIKUSIAIS
KINROŽĖS ŽIEDLAPIAIS.  

KITI JACOBS RECEPTAI

IMBIERO BURTAI

ITALIŠKAS „AMARETTO“

JAZMINŲ DVELKSMAS