atgal į peržiūrą

KAVOS KOMETA

  • KARŠTA
  • ĮMANTRI
INGREDIENTAI:

1 STIKLINĖ PIENO
1 ŠAUKŠTELIS VANILINIO CUKRAUS
2 ŠAUKŠTELIAI VANILINIO SIRUPO

KAVOS RUTULIUKAI:
100 ML RIEBIOS GRIETINĖLĖS
3 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS"
PLYTELĖ TAMSIOJO ŠOKOLADO
TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS" APVOLIOTI

RUOŠIMAS

Geriausiai kavos rutuliukų pasigaminti dieną prieš ir daugiau – atsargai.

Kavos rutuliukai:
Prikaistuvyje užvirinkite grietinėlę. Nukelkite nuo ugnies, įdėkite kavos ir tirpinto šokolado. Sumaišykite iki vientisos masės. Palikite atvėsti. Suplakite masę iki standžių putų ir formuokite rutuliukus. Palikite atvėsti 40 minučių (pageidautina šaldiklyje). Prieš patiekdami apvoliokite smulkintos tirpiosios kavos milteliuose.

Užvirinkite pieną, įberkite cukraus ir įpilkite sirupo. Patiekite su kavos rutuliukais.

Kiti Jacobs receptai