< ATGAL Į PERŽIŪRĄ

KAVA „OBUOLIŲ PYRAGAS“

hotdrink-icon.pngKARŠTA clock-icon.png ĮMANTRI

INGREDIENTAI:

3 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS CRONAT GOLD" ARBA „JACOBS KRÖNUNG"
½ STIKLINĖS VANDENS
2 VIDUTINIO DYDŽIO OBUOLIAI
SAUJA DŽIOVINTŲ SPANGUOLIŲ
1 ŠAUKŠTAS MEDAUS
ŽIUPSNELIS TARKUOTO MUSKATO
PLAKTA GRIETINĖLĖ
1 RŪPIŲ MILTŲ SAUSAINIS

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

RUOŠIMAS:

Užpilkite spanguoles karštu vandeniu ir palikite, kol suminkštės. Nulupkite obuolius, supjaustykite skiltelėmis ir patroškinkite
keptuvėje su medumi ir tarkuotu muskatu (galima apkepti orkaitėje). Gautą karštą masę sutrinkite su spanguolėmis.
Įpilkite šviežiai užplikytą kavą. Suplakite į vientisą masę.   

Patiekite su plakta grietinėle ir trupintu sausainiu.

KITI JACOBS RECEPTAI

ŠVELNI LATĖ

TAŠKUOTOS PUTOS

TIESIOG KAVA