atgal į peržiūrą

KAŠTAINIŲ KAVA

  • KARŠTA
  • ĮMANTRI
INGREDIENTAI:

3 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS KRÖNUNG“  
½ STIKLINĖS VANDENS 
1 ŠAUKŠTELIS MEDAUS
1 SKARDINĖ KAŠTAINIŲ
¼ STIKLINĖS VANDENS
½ ŠAUKŠTELIO VANILINIO CUKRAUS 
½ ŠAUKŠTELIO CINAMONO
2 ŠAUKŠTELIAI CUKRANENDRIŲ CUKRAUS
½ STIKLINĖS PIENO

RUOŠIMAS:

Užplikykite kavą. Įdėkite medaus. 
Kaštainius perpilkite karštu vandeniu, virkite prikaistuvyje nedideliame kiekyje vandens, kol suminkštės. Pagardinkite prieskoniais ir cukrumi. Supilkite pieną ir pakaitinkite, bet neužvirkite.
Šiltus kaštainius sutrinkite, vis įpildami kavos.
Patiekite kaip kokteilį.

 

Kiti Jacobs receptai