<ATGAL Į PERŽIŪRĄ

GELSVA SIMFONIJA

hotdrink-icon.pngKARŠTAclock-icon.pngPAPRASTA

INGREDIENTAI: 

2 ŠAUKŠTELIAI MALTOS KAVOS „JACOBS KRÖNUNG“ 
⅓ STIKLINĖS VANDENS
30 G PIENIŠKO ŠOKOLADO
2 ŠAUKŠTAI SUTIRŠTINTO PIENO
2 ŠAUKŠTAI GRIETINĖS (30 PROC. RIEBUMO) 
PLAKTA GRIETINĖLĖ 
MĖTOS LAPELIS
TRUPINTAS PIENIŠKAS ŠOKOLADAS PAPUOŠTI

 

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

RUOŠIMAS:

Pašildykite sutirštintą pieną, įdėkite šaukštą grietinės ir viską sumaišykite. Nukelkite nuo ugnies ir perpilkite į puodelį. Pienišką šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje, įdėkite šaukštą grietinės, sumaišykite ir lėtai perpilkite į puodelį, kad susidarytų antras sluoksnis. Užplikykite kavą ir lėtai perpilkite į puodelį, kad susidarytų dar vienas sluoksnis. Papuoškite plakta grietinėle, trupintu pienišku šokoladu ir mėtos lapeliu.

KITI JACOBS RECEPTAI

5 SKONIŲ KAVA

ACTEKŲ KARČIOJI

AMERIKIETIŠKOS GROŽYBĖS