< ATGAL Į PERŽIŪRĄ

FIGA SU KAVA

hotdrink-icon.pngKARŠTA

INGREDIENTAI:

3 ŠAUKŠTELIAI KAVOS „JACOBS"
½ STIKLINĖS VANDENS
30 ML MIGDOLŲ SIRUPO
125 G MASKARPONĖS
1 KIAUŠINIS
3 ŠAUKŠTELIAI CUKRAUS
FIGŲ UOGIENĖ
MIGDOLAI

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

RUOŠIMAS:

Paruoškite stiprios espreso kavos, įpilkite  migdolų sirupo.
Trynį atskirkite nuo baltymo. Trynį sutrinkite su cukrumi ir įdėkite maskarponės.
Atskirai išplakite baltymą iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į maskarponės masę. Kavą  papuoškite kremu, o ant
viršaus uždėkite figų uogienės ir migdolų.

KITI JACOBS RECEPTAI

SVEIKAS, NINDZE

ŠVELNI LATĖ

TAŠKUOTOS PUTOS