< ATGAL Į PERŽIŪRĄ

ŠERBETAS SU KAVOS UŽPILU

hotdrink-icon.png ŠALTA clock-icon.png  ĮMANTRI

INGREDIENTAI: 

ŠERBETAS:
600 G UOGŲ (AVIEČIŲ, MĖLYNIŲ, GERVUOGIŲ, BRAŠKIŲ)
¾ STIKLINĖS RUDOJO CUKRAUS
PUSĖS CITRINOS SULTYS

 

UŽPILAS:
2 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS“
2 ŠAUKŠTAI KARŠTO VANDENS 
ŠOKOLADO PADAŽAS
1 ŠAUKŠTAS KAVOS LIKERIO

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

RUOŠIMAS:

Uogas nuplaukite, įberkite cukraus, įpilkite citrinos sulčių ir viską sutrinkite. Gautą masę perpilkite į plastikinį indelį ir padėkite į šaldiklį. Retkarčiais šerbetą išimkite ir pamaišykite.
Ištirpinkite kavą 2 šaukštuose karšto vandens, įdėkite šokolado padažo, įpilkite kavos likerio
ir viską gerai sumaišykite.
Gėrimą papuoškite šerbetu.

 

Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

 

KITI JACOBS RECEPTAI

SŪRIO PYRAGO SKONIO KAVA

TAMSIOJI NAUJŲ METŲ NAKTIS

VASARMETIS