< ATGAL Į PERŽIŪRĄ

DRYŽUOTA KAVA

hotdrink-icon.pngKARŠTA clock-icon.png PAPRASTA

INGREDIENTAI:

KAVOS IR MOLIŪGO SLUOKSNIS:
MOLIŪGAS
2 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS"
50 ML VANDENS
50 ML PIENO
1 ŠAUKŠTAS MEDAUS
CINAMONAS
GVAZDIKĖLIAI

KAVOS IR ŠOKOLADO SLUOKSNIS:
2 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS
„JACOBS"
50 ML VANDENS
2 ŠAUKŠTELIAI CUKRAUS
50 G TAMSIOJO ŠOKOLADO
25 G KARŠTO ŠOKOLADO
2 ŠAUKŠTAI KOKOSO ALIEJAUS
100 ML PIENO

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

RUOŠIMAS:

Moliūgo tyrė:
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Moliūgą supjaustykite nemažais gabalais. Išimkite sėklas, bet nenulupkite.
Sudėliokite vienu sluoksniu kepimo skardoje ir kepkite apie pusantros valandos, kol suminkštės. Ataušinkite.
Moliūgui atvėsus nulupkite žievę ir minkštimą sutrinkite. Išeis gana tiršta tyrė.
Jeigu moliūgas pasitaikė vandeningesnis, masę supilkite į kelių sluoksnių marlę ir palikite nuvarvėti.


Kavos ir moliūgo sluoksnis:
Paruoškite stiprios espreso kavos, pasaldinkite medumi.
Sumaišykite moliūgų tyrę, pieną, kavą ir įberkite prieskonių.


Kavos ir šokolado sluoksnis:
Paruoškite stiprios espreso kavos, pasaldinkite, ištirpinkite šokoladą karšto vandens vonelėje, įpilkite karšto šokolado ir viską išmaišykite.
Į indą su karštu šokoladu įpilkite kokoso aliejaus ir viską išmaišykite.
Paskui lėtai pilkite pieną ir kavą. Viską gerai sumaišykite iki vientisos masės.  
Stiklinę išklokite pakaitomis – ir moliūgų, ir šokolado mase.

KITI JACOBS RECEPTAI

TREŠNIŲ SODAS

TYKANTIS TIGRAS

UOGŲ DAMA