atgal į peržiūrą

ANANASŲ KAVA

  • KARŠTA
  • ĮMANTRI
INGREDIENTAI:

2 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS"
½ STIKLINĖS VANDENS
¼ STIKLINĖS PIENO
2 ANANASO GRIEŽINĖLIAI
AGURKŲ SIRUPAS
PLAKTA GRIETINĖLĖ, AGURKO GRIEŽINĖLIAI IR MĖTOS LAPELIAI PAPUOŠTI

AGURKŲ SIRUPAS:
½ STIKLINĖS VANDENS
½ STIKLINĖS CUKRAUS
½ STIKLINĖS STAMBIAI TARKUOTO AGURKO

RUOŠIMAS

Sumaišykite vandenį su cukrumi ir virkite: kai tik cukrus ištirps, nuimkite nuo viryklės. Pridėkite tarkuoto agurko ir palikite maždaug pusei valandos. Paruoštą sirupą perkoškite per smulkų sietelį.

Užvirkite kavą. Ant indelio dugno sudėkite supjaustytus ananaso griežinėlius, užpilkite kava, įpilkite pašildyto pieno ir agurkų sirupo, išmaišykite.
Papuoškite plakta grietinėle, plonais agurko griežinėliais ir šviežios mėtos lapeliais.

Kiti Jacobs receptai