< ATGAL Į PERŽIŪRĄ

Kaip ruošti amerikietišką kavą

Amerikietiška kava – tai juoda kava, ruošiama iš viengubo arba dvigubo espreso ir verdančio vandens. Nepaisant pavadinimo, amerikietiška kava atsirado Italijoje.

 

REIKĖS:

viengubo arba dvigubo espreso,

cukraus,

mėgstamo skonio sirupo arba pieno (nebūtinai),

šilto vandens,

didelio puodelio kavai

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngtwitter-outlined.pngmail-outlined.png

KAIP PARUOŠTI:

 

Įpilkite į puodelį gerai pašildyto vandens, tada supilkite iš anksto paruoštą espresą. Rekomenduojame pilti 1/3 espreso ir 2/3 vandens, bet galite eksperimentuoti ir rasti jums patinkantį stiprumą. Jei norite, pasaldinkite cukrumi. Taip pat galite pagardinti mėgstamo skonio sirupu arba pienu.