< TAGASI RETSEPTID

Kaip ruošti kapučiną

   5 MINUČIŲ 5 MINUTI

Kapučinas – vienas iš populiariausių balintos kavos receptų pasaulyje. Jis kilęs iš Italijos, bet turi gerbėjų visose pasaulio šalyse. Mėgaukitės švelniu balintos kavos skoniu ir puria puta.

 

REIKĖS:

espreso,

150 ml pieno (2,5% arba 3,5%),

rudojo cukraus (nebūtinai),

prikaistuvio,

pieno putų (arba paprasto) plakiklio,

vidutinio dydžio puodelio,

kakavos ar šokolado papuošimui

 
Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

KAIP PARUOŠTI:

 

Pakaitinkite pieną iki 60–70 laipsnių ir išplakite pieno putų (arba paprastu) plakikliu. Paruoškite espresą, jei norite – pasaldinkite cukrumi. Į espresą supilkite plaktą pieną, papuoškite kakavos milteliais ar šokoladu.