atgal į peržiūrą

PIPIRŲ ŠOKIS

  • KARŠTA
  • ĮMANTRI
INGREDIENTAI:

ŠVIEŽIAI UŽPLIKYTA KAVA „JACOBS"

UOGIENĖ:
0,5 KG AITRIŲJŲ PIPIRŲ
1 RAUDONA SALDŽIOJI PAPRIKA
1 PAKUOTĖ UOGIENIŲ CUKRAUS (500 G) VIENAI STIKLINEI VANDENS (TAIP PAT GALITE PANAUDOTI JAU PAGAMINTĄ UOGIENĘ)

RUOŠIMAS

Uogienė:

Iš saldžiosios paprikos išimkite sėklas, o aitriesiems pipirams nupjaukite tik žalią stiebelį (sėklas palikite). Paprikas ir pipirus virkite, kol suminkštės ir skystis išgaruos (apie 40 min.). Viską sutrinkite plakikliu. Į sutrintą masę įberkite uogienių cukraus ir virkite dar 2–5 min. Džemą sudėkite į išplautus stiklainiukus ir apverskite juos.

Puodelio dugną išklokite uogiene ir švelniai užpilkite kava.

 

Kiti Jacobs receptai