< ATGAL Į PERŽIŪRĄ

LAAABAI GERA KAVA

hotdrink-icon.pngKARŠTA clock-icon.png ĮMANTRI

INGREDIENTAI:

ŠVIEŽIAI UŽPLIKYTA KAVA „JACOBS"
MOLIŪGŲ UOGIENĖ

(1 STIKLAINIS (250 ML)):
0,5 KG MOLIŪGO

PUSĖ APELSINO
KETVIRTIS CITRINOS
ŽIUPSNELIS TARKUOTO
KARDAMONO
ŽIUPSNELIS MALTO IMBIERO
1/3 STIKLINĖS CUKRANENDRIŲ CUKRAUS

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

RUOŠIMAS:

Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite. Nuplaukite apelsiną. Į gilią keptuvę supilkite cukrų ir įpilkite šlakelį vandens.
Ant mažos ugnies ištirpinkite cukrų, įdėkite supjaustytą moliūgą, įpilkite pusės apelsino sulčių ir įberkite jo tarkuotos žievelės,
o paskui įpilkite ketvirčio citrinos sulčių. Viską pagardinkite kardamonu ir imbieru. Troškinkite uždengę apie 15 minučių
ant mažos ugnies. Paskui nuimkite dangtį ir virkite, kol uogienė sutirštės. Paruoštą uogienę sudėkite į stiklainius. Gerai
užsukite stiklainių dangtelius. 


Uogienę patiekite mažuose indeliuose arba ant lėkštučių prie kavos.

KITI JACOBS RECEPTAI

KAVA „TAI-CHAI“

KAVA ARBA POKŠTAS

KAVA DIDMIESTYJE