<ATGAL Į PERŽIŪRĄ

Kavos ruošimas prancūzišku kavinuku

 

Prancūziškas kavinukas – lengvas būdas paruošti jūsų mėgstamą, puikaus skonio ir aromato maltą kavą „Jacobs“.

 

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

 

KAIP PARUOŠTI:

Svarbu! Jei norite ruošti pačių susimaltą kavą prancūzišku kavinuku, nustatykite rupesnį malimą. Jei perkate maltą kavą, „Jacobs“ kuo puikiausiai tiks prancūziškam kavinukui. Tokiam ruošimo būdui reikės 50–70 gramų kavos vienam litrui vandens (maždaug 2 arbatinių šaukštelių vienam puodeliui). Vanduo turi būti karštas, bet ne verdantis – 90 laipsnių bus idealu. Kad paruoštumėte tobulą kavą prancūziškame kavinuke, iškart nenuspauskite stūmoklio žemyn. Užpylę vandens palaukite 3–4 minutes, išmaišykite ir lėtai nuspauskite stūmoklį.