< ATGAL Į PERŽIŪRĄ

Kaip ruošti latę

  8 MINUČIŲ

Latė yra pati švelniausia kava su dideliu kiekiu iki putų išplakto pieno. Labai skani su įvairių skonių sirupais ir pagardais. Išmokite ruošti šią garsiąją kavą

 

REIKĖS:

dvigubo espreso,

150 ml pieno (geriausia 3,5%),

cukraus (nebūtinai),

mėgstamo skonio sirupo (nebūtinai),

prikaistuvio,

pieno putų (arba paprasto) plakiklio,

aukštos stiklinės

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

KAIP PARUOŠTI:

 

Jei naudosite sirupą, įpilkite jo ant stiklinės dugno pirmiausia. Pieną pakaitinkite iki 60–70 laipsnių. Švelniai išplakite jį iki putų ir užpilkite ant sirupo, tik žiūrėkite, kad nesusimaišytų. Paruoškite dvigubą espresą ir supilkite pavertę stiklinę. Galite apibarstyti kavą cinamonu ar šokoladu. Patiekite su šiaudeliu ir ilgu šaukštu.